2 månader !

Tjeena :)
Idag har jag jobbat hela dagen. Började vid halv 10 och slutade klockan 6, då stack jag och Malin till Gina på vip-kväll ;p det var sjukt mkt folk, men det gick bra tillslut :) Jag hittade ett skärp, en tröja och en t-shirt ! Allt för bara 169 kronor ;p Sen gick vi och mötte Anton utanför åhlens, jag köpte lite saker till en present som ska ges bort till en väldigt speciell tjej :)
Sen lämnade vi av Malin vid bussen & tog sedan sandsbrobussen hem till mig.
Jag och min man har varit tsm i 2 månader idag, så vi ska ha myshelg ;p

Imorgon är det jobbdag igen, det ska bli kul bara för att Malin är där :))
Nu ska jag pysa, puss :*


AntonT.se <3


Pojken på månen (y

Tjaa,
Det är söndag och det regnar, så vad mer kan man förvänta sig än en påse godis & datan i knäna?
Jag var på kvantum med Isabella innan, det var ett tag sedan vi träffades nu om man bortser från alla gånger vi setts vid bussen ;p
Jag köpte en påse lösgodis, sombreros och en flaska bonnaqua !



Har suttit och kollat på Filippa Bark en hel del idag, hon är min stora idol för tillfället hahah!! Kolla detta bara, jag skrattar så jag gråter ;D

Ska snart ut och övningsköra lite, det var ett tag sen.
puss !


HAHAAHAHA!


Lördag ! :)

Tjaa :)
Känner mej ganska glad idag faktiskt ;p har hunnit med lite allt möjligt även om jag inte mår så bra.

Jag har:
- Städat mitt rum + dammat
- Bytt påslakan
- Putsat fönstret - fyfan vilken skillnad det blev hahah!
- Rensat gardroben - fick ut 2 fulla ica-kassar.
- Duschat och skött om mig lite extra ;p
- Burit ner Jennies boxer i mitt rum - hon får skylla sig själv som bara lämnar mig ;/
- Rensat mobilen på 260 låtar & 150 bilder!

Anton kommer hit snart, så det blir nog bara till att ta det lugnt och kolla på film ikväll.
Imorgon måste jag byta foton i min stora ram, fixa CV:t, ladda hem ny musik och göra nått skolarbete.. kanske även skriva lite om veckan på Village.
Började nämligen praktisera där i måndags ;p Jag trivs bra & alla är trevliga :)
Jag får göra lite allt möjligt, har tex fått lära mig kassan.

Saknar skolan ganska mkt gör jag ändå, mina lediga eftermiddagar, kompisarna och rasterna. Jag har bara en halvtimmes lunch, sen en liten rast på eftermiddagen. Vet ni vad det värsta är då? JAG SLUTAR KLOCKAN 6!! När man är hemma är det typ natt ;s

Sen måste jag säga att, Elin ! kom hem :( .. Till alla som inte vet.. hon är i Uddevalla , och jag är inte van vid att vara utan henne såhär.

Nu ropar pappa, ska äta! :) puss :*


bästa vän & jag ;p


...

Vänner är ett ansvar, inte en möjlighet ..


Farsdag & julmarknad (y)

Heejsan :)
Idag har jag varit på julmarknad i huseby, min kära vän Tesse ville att jag skulle följa med henne och hennes familj. Dem hämtade mig i Sandsbro, sen vidare mot Huseby.
Det var så mysigt så, massa fina saker fanns det.. sen gick jag och Tesse runt och smakade massa senaper, bröd, korvar och sånt ;p hahah!
Var hemma runt halv 6, tog det lite lugnt.. Sen vid 6 gick vi bort till Maggan och Janne :) Dom bjöd på tacopaj, sen marsipantårta till efterrätt.
Nu är jag hemma och snackar med Antont , ska snart städa lite.. sen sova :) Imon blir det UF, ungdomsmottagningen och floristteknik ;p

puss :*


Hahahah elin !! Är dom inte söta? ;p



Lördag ! :)

Heejsan (:
Idag fyller Alvina 5 år, och Martin fyller 1, så det har varit barnkalas ute i Kåramåla i eftermiddag.
Jag och Anton sov hos mamma inatt, vi var också och handlade med henne, Alvina och Martin igår.. det var jobbigt! Martin skämde ut oss hahah!

Jag vet inte hur många gånger jag och Anton blev väckta i morse, men det tog ett tag innan vi kom upp haha, sen hade vi fullt upp. Vi åt, ritade en gris haha, fixade och klädde på oss och massa.
Vid ett kom alla småbarn. Alvina var blyg i början haha, men sen blev de bra och alla verkade ha kul. Anton fick sig allt en beundrare ;p
Efter kalaset åt vi i familjen tårta, sen körde Joakim oss till Ingelstad där vi tog bussen hem till växjö :)

När vi var framme gick vi till skåres, sen tog jag bussen hem.
Skulle träffat Matilda, men det blev som det blev .. kollade på film och så istället, pappa och Sita kom nyss hem från skåne.
Imorgon får vi se vad som händer, ska iaf fika hos Maggan och Janne :)
gonatt & puss :*








duktig är jag (:

Shuuuu!!
Idag har jag fått endel gjort :) Hade engelska på förmiddagen, enda lektionen. Sen stack jag och Jenny ner på stan en runda, men tog bussarna hem efter en stund. Jag hann också handla presenter till Alvina och Frederik hähä, Martin får jag köpa till i morron ;p

När jag var hemma så krattade jag trädgården, kände att det behövdes ahhaah ! Det är pappas jobb egentligen, men jag är snäll så jag gjorde det åt honom ;)
Har även tvättat lite, och städat mitt rum ! Jag börjar gilla mitt rum nu, det ända som saknas är en tavla på ena väggen och nya lite mörkare gardiner.
Har precis ätit kycklingkebab :)) de va gott, och jag åt vanligt pitabröd.. också ganska gott :)

Nu ska jag nog försöka göra nått skolarbete, sen sova tidigt ! puss :*


se så fint de blev ;p


Update (:

Tjaa, nu har jag kommit hem och precis duschat ! Var och klippte med hos Julian innan, det blev bra.. men jag klippte inte page. Vi kom fram till att det skulle se dumt ut eftersom min lugg inte är jämnlång med det andra håret ;p Så det får bli om 100000 år när mitt hår växt en bit.

Nu måste jag plugga, har prov imon och jag vet inte ens vad det handlar om ...
puss !


TRÖTT!

Heejsan :)
Nu var det ett tag sen jag skrev, men det har varit fullt upp ..
Höstlovet var bra & jag hade kul med mina närmsta vänner. Sov hemma 2 nätter på hela lovet, så sovit har de inte blivit mkt av ;p

Idag ska jag klippa mig.. eller aa, Julian och Hussein ska klippa. Det kommer bli lite annorlunda.. förändringar behövs alltid :)

Skriver mer ikväll! puss ;p


RSS 2.0