Dagen före ..

Hejsan!
Idag har jag och Anton varit och fixat de sista julklapparna, tog även en fika :)
Nu ikväll har vi varit hemma hos Antons mamma med hans släkt som inte ska dit imorron, jag fick två jättefina skålar av hans mamma och hennes kille, sen fick vi en duk/underlägg och glasunderlägg av Emelie och Elvis och grytlappar och en trisslott av Astrid och Per :) Gullig familj det där!

Nu är jag hemma med min trogna vän Busan Hultman, för Anton är hos Fidde.
I morgon åker jag till Helsingborg och firar jul med pappa och sitas familj, kommer hem på juldagen. Det ska bli mysigt :)

Puss :*




Busans julklapp :)


Montana

Hejsan,
Var tvungen att köra hem Montana till Alvesta idag för att Anton fick utslag på armen :(
Det känns sjukt tråkigt och tomt utan honom här!! Ingen som viftar på svansen när man kommer hem, ingen som tar all plats i sängen på nätterna, ingen som vill gå ut och gå med en osv osv. Fattar inte hur man kan sakna en hund så mycket som man bara känt i 6 dagar..
Usch, känner mig så deppig!







...

Typ bortglömd och tagen för givet?

Tur att jag har min lilla familj här hemma, Anton Montana och Busan.. PUSS på er ♥


12 December

Tja :)
Sitter hemma och är skittrött! Spenderade gårkvällen med Tesse i Alvesta. Vi kollade på film, pratade och var ute med Montana :)
När Anton kom och hämtade mig åkte han och lämnade mig hemma, då kollade jag på Steka gröna tomater.. den var faktiskt bra haha :)

Idag har jag än så länge bara varit ute med Montana och ätit frukost :P (för er som inte vet så är Montana troligen vår blivande hund) Världens finaste :)

Går på penicillin med .. jättekul -.-

Nu ska jag göra ngt vettigt, puss på er!


:*


6 December

Hejsan
Har inte skrivit på några dar nu, men har inte haft så mkt tid över känns det som.
Har spenderat hela helgen med Tesse och det gamla vanliga gänget, har haft riktigt kul :) Har haft annat att tänka på då jag fick reda på att min farmor avled i fredags..

Igår märkte jag att jag tappat mitt bankkort, legitimation och busskort.. skitkul verkligen!
Nu ska jag göra lite plugg, sen laga mat. Det blev ingen akupunktur idag, bussen kom aldrig.. så jag ska dit på torsdag ist.
puss



RSS 2.0