T-gul in my <3! hähä

Asså åååh! Jag vill ha körkort och t-gul NU! Är så sjukt sugen på att bara glida runt, dunka musik och bara vara sådär cool som alla ser ut bakom ratten ;)
Jag och Mikka såg en sjukt fin Volvo v70 innan, fyfan vi fick typ orgasm hahahah !
Tror jag ska börja samla ihop lite sköna låtar, så jag har det när jag väl köper min lilla pärla :))
Mikka och jag har redan bestämt att hon, jag, Matilda och Elin ska dra nånstans, och lätt att vi ska! Så kan killarna sitta och ruttna här i Växjö ;)
Tuffast i stan kommer vi också va, jag och min bil ! ;P


Faaan va fina dom är :')


- Söndag ..

Heejsan :)
Nu kom jag nyss hem, sov hos en kompis i stan inatt.
Innan det var jag hemma hos Erika, vi mös och kollade på film (Awake), den var helt okej :) Det var riktigt kul att träffa Erika igen, det var ett tag sen.
Efter filmen började vi kolla på klipp på youtube, som slutade med lite damp haha MMMBOP! ;D
Stack från henne vid halv 12 ungefär.

http://www.youtube.com/watch?v=sd0C_Us31kk


Vet inte riktigt hur länge jag sov inatt, är iaf riktigt seg..
I och med att det regnat idag tog det en stund innan jag kunde cykla hem, men när det slutade skyndade jag mig ut .. sen givetvis börjar det ÖSREGNA så fort jag cyklat 10 meter, kom även lite hagel och åska ;S

Snart ska jag ut till Teleborg och lämna lite lappar, pappas skjussar mig så jag slipper ta bussen :)





- Race i Alvesta

Igårkväll när jag och Matilda åkt till Teleborg träffade vi Mikka, Julia och Jessika :) Sjukt bra tjejer det! Vi dampade lite och tog en röjk, sen ringde Anton och frågade om vi skulle med på race i Alvesta. Och så blev det, jag, Matilda, Mikka, Anton och hans pappa :)
Vi träffade först Tobbe på stortorget, sen gav vi oss av. Mikka dampade som fan i bilen och jag kom på Anton med att ha en låt med Lil Wayne på en av hans skivor haha ;)

När vi var framme fick jag och tjejerna typ en chock .. vi trodde inte att det skulle va så mkt folk haha, och Mikka kom i mjukis och tofflor!
Men iaf, vi vågade ställa oss längst fram vid vägen och kunde se allt (: Min favoritbil va med såklart, och det fick ganska bra för honom också (:
Jag bara längtar tills jag får körkort och kan köpa drömbilen!
Lite folk man kände var ju också där, tex Robin, Oskar och Henke :) Fardi kom också en stund.
Vi stannade inte så länge, och när vi var tillbaka på Teleborg igen kom precis sista bussen till stan, som vi var tvugna att ta.
Sen fick vi gå hem till Sandsbro för att bussarna slutat gå ..
Men det blev ändå en lyckad kväll! Tack allihop :*


Gillade bilen med neon, det var riktigt snyggt :)






- Gårdagen

Shuuu ;D
Sitter hemma och lyssnar på musik, är helt slut efter en hel vecka i skolan!
Igår slutade vi klockan 11.15, då stack jag och Jenny ner på stan och skulle äta. Vi hamnade efter många om och men på Napoli, det ångade vi ju ganska fort. För det första fick Jenny ett svart, tjock och äckligt hårstrå i sin pizza.. och för det andra var det inte ens gott ! Så aldrig mer Napoli ;)

När vi ätit klart gick vi och mötte Anton på stationen, där jag även fick ett väldigt oväntat samtal som förstörde i stort sätt hela min fredag. Men vi tog iaf sedan en kaffe på Millas :) Där träffade jag också Christian som letade efter en ny plånbok :)
När kaffet var slut träffade vi Matilda och Louise en stund, sen gick vi till Inspiration där Jenny köpte födelsedagspresent till sin syster. Det blev 6 stycken martiniglas, enkla men jättesöta :)

Efter det kom Matilda tillbaka, och Jenny tog bussen hem till Alvesta.
Vi satt och pratade med Anton en stund, men jag var så irriterad och arg så jag och Matilda gick hem till hennes pappa Julle efter en stund, han körde sedan hem oss till Sandsbro :)


Jag och Matilda :)


RSS 2.0